Winvest Makelaardij

De Hullen 1

Te koop

7846 TB Noord-Sleen

€ 1.600.000,- k.k.

Overzicht

31.585 m2 Perceel opp.

Omschrijving

Soms mag je als makelaarskantoor bemiddelen bij de verkoop van een uniek object, en dat is bij dit object zeker het geval!

Op een werkelijk prachtig gelegen locatie in Drenthe ligt deze stoeterij waar alles draait om passie voor de IJslandse paardenhouderij.
Het geheel is ingericht voor het fokken, beleren en houden van IJslandse paarden. De stoeterij beschikt over een officiële ovaalbaan, een telgangbaan met overdekte binnenbak (30 bij 15m) met aansluitend uitloopboxen en een overdekte longeercirkel.

In het bedrijfspand bevinden zich drie ruime appartementen (geen permanente bewoning) met allemaal hun eigen voorzieningen en er is een ruime kantine die uitzicht heeft op de binnenbak.
Het geheel is voorzien van diverse ruimten voor opslag van ruwvoer, zadels, toiletvoorziening etc.
Om het geheel af te maken bevindt zich aan de voorzijde van het perceel een werkelijk schitterend ruim Zweeds woonhuis, gebouwd in 2001 en uitgebouwd in 2020.

Het geheel is gelegen op een perceel van ruim 3.1 ha eigen grond en ontsluit aan de achterzijde aan de bosrand waar u met uw paard diverse routes kunt rijden.

Kortom: werkelijk een unieke en goed onderhouden plek, met veel mogelijkheden die eigenlijk hier gewoonweg niet beschreven kunnen worden maar tijdens een daadwerkelijke bezichtiging/bezoek zeker ervaren kunnen worden.

Het geheel is agrarisch bestemd met de toevoeging paardenhouderij conform de bestemmingsplanbepalingen.

Details

Overdracht
  • Status:Beschikbaar
  • Vraagprijs:€ 1.600.000,- k.k.
Bouwvorm
  • Object soort:Zand
  • Bouwjaar:2001
  • Bouwperiode:Van 2001 tot en met 2010

Adres

Compare listings

Vergelijken