Winvest Makelaardij

Over Winvest Makelaardij

Winvest Makelaardij is een makelaarskantoor dat al vanaf 2005 optreedt op de woningmarkt in Wijk bij Duurstede en omgeving. 

Elke klant behandelen wij op een persoonlijke manier en met onze full-service dienstverlening en jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van dienst zijn. 

Persoonlijk

Persoonlijk contact op een laagdrempelige manier. Bij ons staat de klant centraal en niet de woning.

Transparant

Bij ons kun je de beste service verwachten en dat allemaal met een transparante werkwijze.

Doelgericht

Met een doelgerichte aanpak gaan wij door tot het gewenste resultaat op een eerlijke manier is bereikt.

Makelaarskantoor in Wijk bij Duurstede

Winvest Makelaardij is een makelaarskantoor in Wijk bij Duurstede opgezet door Robbert May in 2005, met als doel om mensen te helpen bij het aankopen, verkopen en verhuren van onroerend goed. Als familiebedrijf weten wij wat we aan elkaar hebben, maar zo weet de klant ook wat hij/zij van ons kan verwachten.

Bij Winvest houden we van duidelijkheid. Afspraak is afspraak. We zijn authentiek en persoonlijk en dat merk je al bij het eerste contact.

“Een huis kopen of verkopen is niet iets wat je dagelijks doet; het is een bijzondere gebeurtenis en de zaken die hier allemaal bij komen kijken, zijn vaak erg lastig.

Het is dus onze taak om het voor de klant zo makkelijk en helder mogelijk te maken zodat deze er zeker van kan zijn dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat deze volledig wordt ontzorgd. En dat doen wij elke dag weer met enorm veel plezier”.

Logo NRVT

Onze services

Wij helpen je bij het vinden van je nieuwe (droom)woning. Samen  met de makelaar vergroot jij je kansen op de woningmarkt en vind je sneller je woning. 

Huis verkopen

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken. Wij gaan je daarbij helpen en samen zorgen wij voor het beste resultaat. 

Taxatierapport

Wij kennen de huizenmarkt als geen ander. Voor een gevalideerd taxatierapport tegen een eerlijk tarief ben je bij ons aan het juiste adres. 

Je hebt een makelaar en een echte makelaar. Winvest is voor mij een echte makelaar, actief, betrokken, eerlijk en oprecht met kennis van zaken. Prijs of provisie is niet altijd het belangrijkst, dus neem een echte makelaar.
Rob Bijleveld

Ontmoet ons team

Robbert May

Register makelaar en taxateur

Anita May

Office manager

Lizzy van Rijnberk

Social-media manager

Nigel May

Marketing- en communicatiespecialist

Voorgevel van het makelaarskantoor Winvest

Het kantoor

Het makelaarskantoor van Winvest Makelaardij is gevestigd in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. 

Heb je vragen over de Wijkse woningmarkt of wil je advies over een persoonlijke situatie? Kom dan gerust eens langs bij op kantoor, onze deuren zijn namelijk 6 dagen per week geopend. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:30 uur

Zaterdag 10:00 tot 15:00 uur

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Compare listings

Vergelijken