Winvest Makelaardij

Contact opnemen met Winvest Makelaardij

Wij helpen je graag met je vraag

Onze experts helpen je bij je vraag over een bepaalde dienst of vraagstuk. Vul hieronder de gegevens in en onze collega’s nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vul je gegevens in

Bel mij

Neem contact met ons op

Vraag over je huis of advies nodig? We helpen je graag

Graag beantwoorden wij al je vragen over je (toekomstige) huis of andere vragen. Bekijk onze veel gestelde vragen of neem direct contact met ons op.


Klantenservice Anita bij Winvest Makelaardij

Veel gestelde vragen

Wij zijn 6 dagen per week geopend. Maandag tot en met vrijdag zijn wij aanwezig van 09:00 tot 17:30 uur en elke zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 15:00 uur. 

Een Register-taxateur van Winvest stelt een gevalideerd taxatierapport op vanaf € 750,– incusief alle kosten.

De woningzoektocht is tegenwoordig moeilijker dan voorheen, maar daar kunnen we jou bij helpen. Neem gerust contact met ons op door ons te laten waar je naar op zoek bent. Je wordt dan altijd op de hoogte gehouden van nieuw aanbod. 

Ja, dat is zeker mogelijk. Je kunt via onze waardecheck eenvoudig en snel een waardebepaling ontvangen of je kan een afspraak maken met onze makelaar. Onze makelaar komt dan graag bij jullie langs om jullie woning te bekijken en berekent achteraf de op dat moment geldende waarde.

Na het ontvangen van de verkoopdracht wordt een woning binnen 14 dagen online gepubliceerd. Volg ons op social-media om als eerste op de hoogte gehouden te worden van nieuw aanbod. 

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To